21 95 92 27 åpent i dag kl. 9-19
 • Mandag9-19
 • Tirsdag9-19
 • Onsdag9-19
 • Torsdag9-19
 • Fredag9-16
 • Lørdag12-17
 • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Basket
Meny

Soehnle

Soehnle er et tysk kvalitetsmerke som har sin opprinnelse tilbake i 1868, da bedriften produserte sin første kjøkkenvekt. Siden da er utvalget mye mer enn kjøkkenvekter, og i dag kan Soehnle tilby en rekke produkter, som badevekter, fitness trackere, blodtrykksmålere, luftrensere med mer. Soehnle er blant annet kjent for å være eksperter innen nøyaktige målinger, og hvis du vil ha nøyaktige målinger, bør du velge Soehnle.

Soehnle kjennetegnes av en minimalistisk og smart design og har blant annet vunnet flere designawards. I tillegg til smart design er produktene veldig brukervennlige og enkle å betjene. Du får garantert inntil 5 års garanti når du kjøper et Soehnle-produkt, og dermed er du også garantert å få et produkt som du kan bruke i mange år.

Sortiment

Soehnles motto er «Life in balance», og de har et stort sortiment som er tilpasset dette. Du kan lage forskjellige målinger og bidra til å skape et liv i balanse. Du får bedre innblikk i kroppen din, og du kan følge utviklingen på nært hold. Det kan også være en motivasjonsfaktor for å gjøre noe med tingene og komme i gang. Noen av produktene har også en app som du kan laste ned til smarttelefonen din, slik at appen lagrer alle målingene. I appen kan du også definere dine egne målsetninger for hvor mange skritt du vil gå hver dag, hvor mange kcal du vil forbrenne og så videre.

Sortimentet består av:

 • Personvekter
 • Kjøkkenvekter
 • Fitnesstrackere
 • Blodtrykksmålere
 • Luftrensere/-fuktere

Se det store utvalget her.

Kjøkken-/personvekter

Soehnle har et stort utvalg av kjøkken-/personvekter, og uansett om du er på utkikk etter en personvekt med kroppsanalyse eller en kjøkkenvekt som kan veie opptil 20 kg, har Soehnle et produkt. Du finner også kjøkken-/badevekter i alle prisklasser, og også med app. Uansett hvilken modell du velger, har de alle én ting til felles, høy kvalitet, og det gis 3–5 års garanti på alle produktene.

Fitnesstrackere

Soehnle har forskjellige modeller av fitness trackere, og har både den enkle modell til den meget avanserte modell med masse funksjoner. Felles for alle fitness trackerne er at de kan kobles sammen med Soehnle Connect-appen, hvor alle dataene dine lagres, og det finnes også flere funksjoner i appen, som å kunne taste inn egne personlige mål.

Blodtrykksmålere

Soehnle tilbyr forskjellige modeller av blodtrykksmålere, og noen av dem kan også kobles opp mot Soehnle Connect-appen, hvor alle målingene dine blir lagret. Da kan du notere målingene dine før du for eksempel skal til legen. Appen lagrer alle målingene dine, og du kan også eksportere dem til Excel og sende dem direkte til legen. Når man kjøper en blodstrykksmåler, er det veldig viktig at den måler nøyaktig. Alle blodtrykksmålerne fra Soehnle lever opp til alle krav og er registrert hos Lægemiddelstyrelsen i Danmark, og bruksanvisningen inneholder blant annet svensk, norsk og dansk språk.

Luftrensere/-fuktere

Hvis du ønsker et bedre inneklima, har Soehnle flere forskjellige løsninger for både luftfuktere og luftrensere. Man kan også få en luftrenser som kan kobles til Soehnle Connect-appen, slik at du kan se hvordan inneklimaet er og styre det fra smarttelefonen din.

Soehnle Connect-app – én app til alle produkter

Med Soehnle Connect-appen trenger du bare én app til alle dine Soehnle-produkter – Mange andre merker har én app til blodtrykksmåleren og en annen til badevekten, noe som gjør det uoversiktlig. Soehnle samler alle målingene dine i samme app, og gir deg en samlet oversikt. Du kan også oppgi egne mål, for eksempel fremtidig ønsket vekt, hvor mange skritt du vil gå, hvor mange kcal du vil forbrenne for dagen med mer. Appen minner deg på målene dine, og er den perfekte motivasjonsfaktoren for at du skal nå målene dine.

Favoritter

Lukk