Noe gikk galt med søket. Vi beklager, og håper du vil prøve igjen senere.
21 95 92 27
åpent i dag kl. 9-20
Kontakt oss
via e-post her
Favoritter
null

Hos Tretti feirer vi selvfølgelig Black Friday med mange gode tilbud og ekstra lave priser. Hvis støvsugeren synger på siste verset eller kjøleskapet ditt er utslitt, så er Black Friday en perfekt anledning til å finne det du har bruk for.

Se våre tilbud her.

Uansett om du leter etter nye hvitevarer eller spennende husholdningsapparater, så finner du et stort utvalg hos Tretti. Vi har det største utvalget av hvitevarer i Norden og det gir deg mulighet til å finne akkurat det som passer til dine behov. Trenger du hjelp til å navigere rundt i vårt store utvalg, kan du alltid ringe til en av våre hvitevareeksperter på tlf. 21 95 92 27. De hjelper deg med å finne akkurat det du leter etter.

Hva skjer på Black Friday hos Tretti?

Black Friday hos Tretti innebærer mange nedsatte varer og gode tilbud på hjemmesiden. Dessuten finner du spennende konkurranser, med massevis av flotte premier på Trettis facebookside. Lik oss på Facebook eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å komme først i køen til de gode tilbudene.

Hvor kommer Black Friday fra?

Black Friday er et fenomen som startet i USA. Det hele går av stabelen fredagen etter Thanksgiving og markerer starten av julehandelen. Butikkene feirer med sprø tilbud og store rabatter. Folk strømmer til for å shoppe og gatene er proppet med kjøpelystne kunder.

Hvorfor heter det Black Friday?

Det er de store folkemengdene i gatene som har gitt navnet til Black Friday. Det sies at det var politiet i Philadelphia som brukte terminologien første gang, for å beskrive de myldrende folkemengdene og de store eksosskyene fra bilene i gatene. 

Når er det Black Friday?

I 2019 ligger Black Friday den 29. november. Mange nettbutikker har tilbud og kampanjer hele Black Friday helgen, men etterspørselen er stor, og man skal være tidlig ute for å være sikker på at man får tak i de beste varene.

Kjøp julegaver på Black Friday

Et godt tips er å handle julegavene på Black Friday. Med julehandelen rett rundt hjørnet, er Black Friday den siste store sjansen til å finne de ekstra gode tilbudene. Dessuten slipper du å sjonglere med lange ønskelister og stresse med å kjøpe gaver like innen jul. Skriv en handleliste, og noter varenumre på forhånd, så kan du enkelt slå til når det riktige tilbudet er der. 

Og om det blir feil, bare rolig, julegaver kjøpt på Black Friday hos Tretti kan også byttes etter nyttår.