21 95 92 27 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Basket
Meny

Liebherr

Liebherr hvitevarer på Tretti.no

Det familieeide Liebherr Corporate Group ble etablert i 1949 av Hans Liebherr. Liebherrgruppens forvaltingsselskap er Liebherr International AG, som ligger i byen Bulle i Sveits, og er heleid av medlemmer i familien Liebherr. Familieselskapet er allerede i hendene på den andre generasjonen, og drivs felles av Isolde Liebherr og Willi Liebherr.

Navnet Liebherr har blitt synonymt med produkter og service, og karakteriseres også av idérikdom og innovasjon. Dette understrykes gjennom suksessen på verdensmarkedet. Familieselskapet har igjennom årene vokset seg til en stor bedriftsgruppe som består av mer en 100 bedrifter med mer enn 26 000 ansatte utsprett over alle kontinenter.

Med det store produktsortimentet, fra konstruksjon og mobile kraner til gravemaskiner og traktorer, sementblandere og mye mer, er Liebherr Corporate Group en av verdens største produsenter av entreprenørmaskiner.

Liebherr er også ledende innen utvikling og produksjon av produksjonsenheter og industrianlegg innen verktøymaskiner, nettverkssystem, intelligent teknikk samt avansert utstyr til flymaskiner.
På husholdningssiden tilbyr Liebherr et stort sortiment av kjøle og fryseskap. Liebherrs produksjon av hvitevarer kjennetegnes av et genialt konsept, moderne design og velplanlagte løsninger for optimal brukervennlighet. Hvitevarer fra Liebherr er et symbol for kvalitet i Europa og i verden, og hver dag forlater mer enn 7000 produkter Liebherrs forskjellige produksjonsanlegg.

Les mer på Liebherrs hjemmeside

Favoritter

Lukk