21 95 92 27 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Basket
Meny

Hjelp og veiledning

Sertifisert av Trygg e-handel

Tretti har vært sertifisert av Trygg e-handel siden 2011. Det er et kvalitetsstempel for deg som kunde, så du kan føle deg trygg når du handler i vår nettbutikk. Du finner vårt sertifikat for Trygg e-handel her.

Tretti gir deg råd

Hos Tretti følger vi deg hele veien:

Fra inspirasjon …
 … og ekspertrådgivning …
                         … til fri frakt …
                                … prismatch …
                                    … og hjelp etter kjøp

Hos Tretti har vi som mål å hjelpe deg, uansett hva du har bruk for.

Derfor tilbyr vi deg ekspertrådgivning og veiledning før kjøpet, valgfri betalings- og leveringsmetoder ved kjøp og hjelp og støtte etter kjøp i form av åpent kjøp, garanti og tips til vedlikehold av dine hvitevarer.

Hjelp fra våre hvitevareeksperter

Er det noe du lurer på, eller ønsker du personlig betjening når du skal handle i vår nettbutikk, er du velkommen til å ringe en av våre hvitevareeksperter. Våre eksperter vil deretter stille deg en rekke spørsmål om din hverdag, for å få et tydelig bilde av hva slags produkt som passer best til deg og din husstand.

På bakgrunn av det du forteller vil vi komme med forslag til modeller som passer til dine behov. Det endelige valget er ditt – men vi hjelper deg med å finne et utvalg som har det du trenger. 

Ring osS på
  21 95 92 27

Service og vedlikehold etter kjøp

Du kan kontakte Tretti etter at du har handlet for å få svar på spørsmål angående service og vedlikehold. Dersom produktene skulle gå i stykker, hjelper kundeservice deg med å kontakte produsenten. Du har også selv mulighet for å kontakte ansvarlig servicepartner. Du finner listen over servicepartnere her.

Velkommen til vårt hvitevareunivers – vi følger deg hele veien
 

Favoritter

Lukk