21 95 92 27 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Basket
Meny

Kombiskap

Kjøpetips for Kombiskap

Det finnes fire ulike kombinasjoner for deg som vil ha kombinert kjøleskap/fryser. Side by side-skap, kjøleskap med frysedel, kjøleskap med fryser over og kjøleskap med frysere under. Alle har sine egne finesser og fordeler, med ulike praktiske romløsninger.

Hva slags skap skal jeg velge?

Først og fremst handler det om rom. Hvor mye kjølerom trenger du, og hvor mye fryserom? Et side-by-side-skap er et bra alternativ hvis du ikke har plass til både et kjøleskap og en fryser, eller hvis du ikke har behov for et stort fryserom.

Side-by side-skapene er svært oversiktlige, og mange av dem har en is- og vanndispenser i frysedøren. Ellers er det bare å regne ut hvor mye du trenger å ha i fryserommet, og velge hva slags type du trenger ut fra det. Kjølerommet er selvsagt viktig.

Alle skap finnes i ulike utforminger. Mål stedet der skapet skal stå. Hvis det skal bygges inn, bør du også tenke på at det trengs et par ekstra centimeter for å åpne døren og til luftsirkulasjon.

Hvilke bekvemmeligheter vil du ha?

Skapet står på hele tiden. Hvis du vil spare energi og penger, anbefaler vi derfor at du velger et energieffektivt skap. De mest energieffektive er A+++-modellene.

De fleste skap og varemerker har ulike typer innredning, både fleksible løsninger og oppbevaring med spesialfunksjoner. Spesialbokser som er laget for kjøtt og fisk, og som er optimale for grønnsaker.

Manuell eller automatisk avriming?

Du sparer tid og energi på en frostfri fryser, men frysere med manuell avriming er som oftest noe billigere.

Kjekt å vite

Skap med fryser under anbefales ikke i rom uten oppvarming, dvs. rom der temperaturen er under +15 grader. Dette skyldes at skapets kompressorer ikke fungerer som de skal ved for lave temperaturer.

Når du bytter ut hvitevarer, må du alltid passe på at det gamle produktet leveres til en miljøvennlig gjenbruksstasjon.

Best i test kombiskap

Et godt tips, om du er usikker på hvilken modell du skal velge, er å ta en kikk på de modellene som har vunnet best i test. Best i test er et objektivt kvalitetsstempel. Du finner våre best i test kombiskap her.

Favoritter

Lukk