21 95 92 27 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Basket
Meny

Hvitevarer

Tretti – størst på hvitevarer i Norden

Visste du at Tretti har Nordens største utvalg av hvitevarer? Dermed får du som kunde stor valgfrihet og mulighet til å finne akkurat det du leter etter og har behov for – og til en god pris!

Kjøp hvitevarer på nettet til lave priser

Hos Tretti finner du alltid et stort utvalg av hvitevarer, både eksklusive kvalitetsvarer og budsjettvennlige alternativer. Det er her du skal handle, hvis du er på utkikk etter en ny vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser, ovn, koketopp eller støvsuger. Vi tilbyr hvitevarer fra flere kjente merker som f.eks. Bosch, Siemens, Electrolux, Cylinda, Samsung, Whirlpool, LG, Miele og Gorenje.

Merkevarer til gode priser

Hos Tretti finner du alltid hvitevarer fra velkjente merker til gode priser. Dessuten finner du hvitevarer fra mindre kjente merker, f.eks. Liebherr, Beko, Bauknecht, Blomberg, Franke, Scandomestic, Silverline, Sharp og Vestfrost, som gir deg mye for pengene.

Kjøkkenmaskiner og husholdningsapparater

I tillegg til hvitevarer har vi også et større utvalg av husholdningsapparater og kjøkkenmaskiner i vår nettbutikk. Du finner alt fra mikrobølgeovner, vannkokere og kaffemaskiner til støvsugere, barbermaskiner og personlig pleie produkter. Varemerker som Kenwood, Sodastream, KitchenAid, Braun, Nilfisk, Melitta, Panasonic og OBH Nordica er bare noen av merkene vi tilbyr.

Profesjonell rådgivning fra våre hvitevareeksperter

Vi tilbyr et stort utvalg av hvitevarer og husholdningsprodukter, så du får en større valgfrihet. Men vi vil også gjerne hjelpe deg med å velge de produktene som passer med dine hverdagslige behov. Våre hvitevareeksperter sitter klar ved telefonen til å gi deg best mulig veiledning. Du kan alltid ringe inn og spørre oss om råd – vi er eksperter på hvitevarer.

Kontakt våre hvitevareeksperter på tlf. 21 95 92 27

Ma.- to.: 9-19
Fr.: 9-16
Lø.-sø.: 12-17

Vi hos Tretti ønsker deg velkommen til å gå på jakt i vårt hvitevareunivers.

Favoritter

Lukk