21 95 92 27 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Basket
Meny

Fisher & Paykel

Fisher og Paykel produkter på Tretti.no

Fischer & Paykel designer, tilvirker og markedsfører en lang rad med innovative hvitevarer som framstilles med satsning på teknologi, design, brukervennlighet og miljøvennlighet.

To av grunnsteinene i Fischer & Paykels filosofi er stil og innovasjon. Stil handler ikke bare om hvordan selskapet designer sine produkter, det er også måten de raffinerer og velkommer forandring på. Innovasjon er selskapets hjerte: Fischer & Paykel er innovative i alt de gjør, fra store ideer og ned til den minste detalj.

Fischer & Paykel har utviklet produkter og markedsområder i over 70 år. Siden starten i 1934 av Maurice Paykel & Sir Woolf Fischer, har selskapet vokst fra å være en ydmyk nybegynner til å bli en av New Zealands mest livskraftige og framgangsrike selskaper. Selskapet har fabrikker i New Zealand, Australia, USA og Italia.

Fra begynnelsen av tilvirket Fischer & Paykel produkter på lisens. Pionerånden hos gründerne inspirerte til en kultur som utfordrede tradisjonell maskindesign og produktsystem. For å forandre og lede markedet framover satset Fischer & Paykel på teknologi, og var for eksempel først i verden med å utvikle isolering av polyuretanskum.

Et annet større gjennombrudd kom på slutten av 1960-tallet da selskapet kunne begynne å produsere maskiner fortere samt øke eksporten. De økede volumene ga mulighet til å fokusere mer på egne tekniske oppfinnelser. De innovative ideene som føddes under 1960-tallet har siden den gang ligget til grunn for selskapets profil.

Fischer & Paykel ble først i verden med å utvikle børsteløse DC motorer for hvitevarer, noe som revolusjonerte designet for både vaske og oppvaskmaskiner. De nye motorene tok minimalt med plass, og hadde en lengre levetid takket være mindre slitasje. Oppfinnelsen kom virkelig til sin rett i Fischer & Paykels neste banebrytende innovasjon, nemlig DishDrawer-teknologien i deres unike oppvaskmaskiner. En oppvaskmaskin som har ledet eksporten av Fischer & Paykels hvitevarer til USA og Europa.

DishDrawer er en komfortabel, fleksibel og romlig oppvaskmaskin med praktiske hyller i brukervennlig høyde, som kan brukes hver for seg eller sammen. Maskinen er dessuten lydløs, miljøvennlig og veldig stilig i sin design.

Les mer på Fisher & Paykels hjemmeside

Favoritter

Lukk