21 95 92 27 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Basket
Meny

Bosch

Bosch produkter på Tretti.no

Bosch har helt fra begynnelsen vært synonymt med praktisk teknikk. Med verdensledende produkter innom husholdningselektronikk forenkles ditt arbeid i hjemmet. Produktene kjennetegnes av førsteklasses teknologi, god kvalitet og pålitelighet. Bosch er etablert i over 60 land og finnes derfor alltid nære deg.

Bosch ble startet av oppfinneren og entreprenøren Robert Bosch som var en pioner innom industrien. Hans mål var å forbedre teknikken bak sine produkter for å passe både daglige behov og forventninger. Han skal også ha myntet uttykket ?Heller miste penger enn tillit?.

I år 1949 begynner Bosch å produsere det kjøleskap som skulle bli en klassiker. Året etter introduserer selskapet sin første kjøkkenmaskin. I 1964 erobrer den første oppvaskmaskinen fra Bosch husholdningene rundt om i verden. En kompakt mikro/kombiovn som både kan grille og lage mat tar steget inn på markedet i 1984. I 1997 lanserer selskapet en funksjon som setter mesterkokkene i skyggen. Thermo Control, en infrarød sensor i glasskeramikktoppen som måler temperaturen i grytenes innhold eksakt. Sensorstyringen er helt automatisk og overvåker matlagingen perfekt.

Bosch virksomhet er verdensomfattende, samtidlig som den er lydhør for lokale krav. Det gjør slik at selskapet kan møte dine krav og ønskemål, og gi deg de maskiner som gjør ditt husholdningsarbeid lettere. Selskapet har et effektivt nettverk av fabrikker og salgskontor over hele verden ? for å kunne tilby deg den beste servicen.

Miljøpleie har vært et konkret mål for Bosch siden 1973. Bosch-fabrikkene for husholdningsapparater ble først ut med og, allerede i 1995, oppfylle vilkårene i EUs frivillige miljøkontroll; EMAS. I dag forbruker Boschprodukter mindre energi og vann, og forårsaker mindre avfall enn for bare noen år siden. Det gjelder hele vegen fra tilvirkningen til husholdet og hele vegen til gjenvinningen. Bosch legger hvert år penger på å avlaste miljøet, det er en god investering i de kommende generasjonenes tillit.

Les mer på Bosch sin hjemmeside

Favoritter

Lukk