21 95 92 27 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Basket
Meny

AEG

AEG produkter på Tretti.no

AEG skaper hvitevarer som kombinerer det seneste designet med ny teknologi. Selskapets streben etter det perfekte kjøkkenet reflekteres i deres fantastiske og nyskapende innstilling til produktene. AEGs sortiment omfatter også elektrisk verktøy som forener høy kvalitet med praktiske løsninger.
AEGs (Advanced Engineering from Germany) historie strekker seg over 100 år. Selskapets ble grunnet av Emil Rathenau og vokste til en storindustri under 1900-tallets begynnelse, med flere fabrikker i Berlin. Siden 1994 inngår AGEs husholdningsmaskiner (særlig kjøleskap, frysere og vaskemaskiner) i Electrolux-konsernet, der varemerket AEG brukes for disse produktene.

Produktene tilvirkes med stort fokus på detaljer, utmerket ytelse og miljøvennlighet.
AEGs ingeniører brenner for å skape nye hvitevarer ved å kombinere det seneste designet med avansert teknologi. Det fører ofte til produkter som ligger føre sin tid. AEG har vunnet tre av de mest ettertraktede designerprisene innom sin bransje.

AEGs elektriske verktøy gir de profesjonelle en komplett samling med verktøy for forskjellige bruksmåter i tre og metall. Produktsortimentet omfatter alt fra forskjellige boremaskiner til trådløse verktøy og sager. AEG har også et eget sortiment med innovative tilbehør av høy kvalitet som er perfekte komplimenter til verktøyet. Les mer om AEGs elektriske verktøy her.

AEGs historie er tett sammenvevd med lanseringen av den første boremaskinen i 1897. Selskapet har også hatt stor påvirkning på utviklingen av verktøy det siste århundret.

Les mer på AEGs hjemmeside

Favoritter

Lukk